Hadice k bazénu


Když jsme s partnerem také chtěli napustit bazén, tak jsme si uvědomili, že vůbec nemáme žádnou bazénovou hadici. Bazénovou hadici seženete na webové stránce chlorito.cz. Byli jsme s partnerem opravdu v šoku, protože si vzpomínám, že my jsme vlastně minulý rok kupovali dokonce dvě hadice, jednu bazénovou hadici a potom takovou hadici, která byla dírkovaná, že vlastně také zalévala trávník anebo třeba naše záhonky. Vůbec jsem nevěděla, kam jsme tyto hadice dali. Když jsem se partner ptala, že vlastně on je uklízel, že má na starosti vždycky zahradní nábytek a další zahradní náčiní, tak se skoro na mě urazil.

Máme bazénové hadice.

Začal mi nadávat, tedy spíše vyhrožovat, že já jsem zapomnětlivá, že vůbec nevím, kam jsem dala bazénové hadice, a nakonec to dopadlo tak, že samozřejmě, že je uklidil tam, kde skladoval zimní pneumatiky. Byla jsem docela v šoku. I když jsem tohle partnerovi ukázala, tak partner jenom kroutil hlavou a neřekl ani jedno jediné slovíčko, protože tušil a jistě věděl, že vlastně to je jeho chyba a že to tam dal on a že si vzpomněl, že vlastně hadice a dal tam, kam dává zimní pneumatiky. Kde to všechno skladuje. Docela mi to vadilo, ale partnerovi jsem raději už nic neřekla, abychom se zase nehádali.

Letos pojedeme na dovolenou.

My už jsme byli na konci vztahu, už nám to nějak krachovalo, takže jsem se nechtěla hádat a chtěla jsem náš vztah ukončit tak, že vlastně se nebudeme dohadovat a že vlastně se rozejdeme téměř jako kamarádi. Samozřejmě, že to nakonec nevyšlo, i když jsme tedy s partnerem kolikrát také byli jako kamarádi. A když jsme také s partnerem napustili už konečně bazén s naší ztracenou bazénovou hadicí, aby děti se mohly koupat, tak potom bychom se stejně začaly hádat. Vždycky si s něčím a vypomůžeme, ale stejně se potom začneme hádat a naše hádka trvá třeba i dlouho. Jsem vždycky z toho nešťastná. Myslím si, že kdyby nebyly hádky, tak náš vztah stále ještě pokračuje.