Příběh jednoho psa


Dnešní téma bude velice tvrdé a to – PROČ SI POŘIZUJETE ZVÍŘATA, KDYŽ JE DÁVÁTE K POPELNICÍM?

Už jste se někdy s tímto setkali? Jdete jen tak ulicí a najednou slyšíte mňoukání. Myslíte si, že jste blázen, který má halucinace. A ono to není klam, ale prostá pravda, protože mňoukání slyšíte od kontejneru. Blížíte se a je to čím dál víc hlasité. Bojíte se, že to není to, co si myslíte. Jdete, jdete… a je to ono. Koťátko. Jste v šoku! Okamžitě koťátko vytahujete a zahraňujete a jste naštvaný na celý svět! Jak někdo dokáže být, tak krutý a dává živé bytosti do kontejneru. A věřte, že to nejsou jenom zvířata. Dokonce se objevilo pár případu, že bylo takhle párkrát odložené miminko.

kočka

Je to smutné, co se v tomto světě děje. A také nejde jenom o miminka či koťátka, ale co třeba pejsci? Jsou Vánoce a dítě si přeje pejska, že ho má Klárka v první třídě anebo Honzík ve čtvrté třídě. Chcete být ve škole IN, že máte doma pejska… Poté co skončí Vánoce dostanete pejska a BUM! Po pár dnech u většině lidí pejsek doma nezůstane, protože ho dají pryč. Jaký důvod?

  • Moc štěká? – je to zvíře
  • Rozkousal ti botu? – je to zvíře
  • Škábe či kouše?   je to zvíře

Je to jako, kdyby se vás někdo ptal, proč si pořizujete dítě, když má stejné vlastnosti jako zvíře. S tím rozdílem, že z toho dítě vyroste, ale zvířátko nemá vnímání jako my lidi.  

kočka

Koukala jsem na jeden rodinný film ohledně pejsků a byl dle skutečné události. To, co mě naštvalo bylo, že byla rodina, která měla autonehodu. Rodiče, děti a pejsek. BUM! RÁNA! Auto havarovalo. Málem byli skoro všichni mrtví, kdyby pejsek nevylezl z auta a neupozornil na jiný lidi, tak se nikdo nedozví, že tam někdo leží. Ten pes šel hledat lidi, aby mu zachránily rodinu. Když mu rodinu zachránily, tak pejsek přišel o dvě zadní nohy a jeho milující rodina, jak si myslel se ho vzdala. HNUS!

Pořizujte si zvířátko na 100 % a s rozumem – PROSÍM!!!