Máte rádi moře?


Mnoho lidí si neumí představit letní dovolenou bez slunce a moře. V dnešní době je možné vycestovat s cestovní kanceláří a nebo po vlastní ose. Kdybyste se zeptali lidí okolo sebe jaké destinaci dávají přednost, asi byste byli překvapení výsledkem. Mnoho lidí se totiž rádo vrací už mnoho let do Chorvatska. Někteří lidé rádi objevují celé Chorvatsko, někdo se zase vrací na to samé a to stejné místo, protože už se třeba zná s majitelem penzionu do kterého se vydává.

pláž moře

Pobyt u moře má blahodárné účinky nejen na psychiku, ale i na tělo. Slaná voda a dostatek teplého slunce dělá divy například ekzémem. Není divu, že lidé kteří tyto problémy mají, pravidelně k moři jezdí v rámci ozdravného pobytu. Vzhledem k tomu že Chorvatsko je vzdálené od České republiky pouhých pár hodin cesty, jezdí jsem lidé nejen na celé týdny, ale i na prodloužené víkendy. Jestli hledáte místo u moře, kam se dostanete za pár hodin cesty, je Chorvatsko jasnou volbou.

I když se všechno neustále zdražuje a spousta lidí má problém vyjít s příjmy, na straně druhé roste počet lidí, kteří si mohou dovolit investovat do nemovitostí. Pokud vyděláváte dostatek peněz a nebo jste například dostali nějakou finanční částku, můžete peníze vložit do nemovitosti, kterou můžete využívat pro sebe a nebo kterou můžete pronajímat. Pronájem nemovitostí je v posledních letech velice žádaný druh pasivního příjmu, a kvůli tomu už je celá řada nemovitostí v České republice nedostupných.

moře dubrovnik

Jestli rádi jezdíte do Chorvatska a hledáte zároveň investiční příležitost, prodej domu v Chorvatsku by vás mohl zajímat. Jsme realitní kancelář, která spolupracuje s místní stavební firmou. Prodáváme nové apartmány u moře, a také zprostředkováváme pronájem dalších nemovitostí v okolí. Zaručujeme vám profesionální jednání, prvotřídní servis a lidský přístup.