Soukromí za betonovým plotem


Kdybychom vám položili všetečnou otázku, co je pro vás v životě nejdůležitější, pak zřejmě odpovíte, že zdraví, láska, dobré vztahy atd. Možná jste ale zapomněli na jednu z nejcennějších věcí současné doby, a sice na soukromí. Ztratit vlastní soukromí je někdy mnohem horší problém, než onemocnět těžkou chorobou, protože i z těžkých nemocí se lidé vyléčili, zatímco pokud nemáte možnost mít svůj klid a neustále vás někdo obtěžuje, může to u někoho vyvolat psychická onemocnění, vedoucí až k sebevraždě.

cihlová zídka

Soukromí je důležité v mnoha aspektech, a pokud hovoříme o soukromí ohledně dat, tedy například GDPR, toto lze poměrně snadno podchytit, ale horší je to s tím soukromím na vlastním pozemku. Dnes je velmi módní otevírat soukromé prostory například živými ploty, dřevěnými plůtky nebo pletivem, a tak je poměrně častým jevem možnost pozorovat dění na cizích pozemcích zvenčí, třeba tak, že se procházíte po chodníku před domem nebo jedete kolem na kole či autem a zahlédnete na cizí zahradě bazén a kolem něj rozveselenou partu lidí, co tu pobíhají polonazí.

betonový plot

Pobyt u bazénu na vlastní zahradě je ale něco diametrálně odlišného od veřejného koupaliště, protože tam jsou všichni v plavkách a nějaké sexuální obtěžování je tu v podstatě vyloučeno, ale v zahradě, kde jste jen sami, jste zranitelní. Může to pak přitahovat různá zvrhlá individua, která si svou oběť vyhlédnou právě na základě pozorování dění na zahradních pozemcích.

Nenechávejte váš bazén a prostory, kde chcete mít zajištěnou jistou intimitu, otevřené veřejnosti, nevíte, kdy a kdo se na ulici objeví a nezačne se o vás více zajímat. Zejména osamělé mladé ženy by si měly dávat pozor a nevystavovat se vyzývavě vůči okolí. Zajistěte si vhodnou bariéru před zvědavci například betonovým plotem z Ostravy montazmpc.cz, který lze vztyčit až do výšky 250 cm.