Nebude nic vidět


Nošení podprsenky ženy uvítaly hlavně z toho důvodu, že jim bylo nepříjemné, když jim poprsí nedrželo, jak by chtěly. Podprsenka dokáže prsa podržet na místě, což oceňuji zejména ženy, které už odkojily dětí, protože právě kojení se na stavu ňader podepisuje nejvíce. Velká část žen se nedokáže smířit s tím, jak jejich ňadra vypadají, a tak podstupují modelace. Vzhledem k tomu že modelaci si musí většina pacientek uhradit sama, mnohé ženy si to rozmyslí, protože kvůli ceně si tento zákrok nemohou dovolit. Nejen stav ňader po kojení ale také změny postavy se na ňadrech zkrátka podepíšou, ať chcete nebo ne.

žena výstřih

Ženám dokáže nepevné a povislé poprsí opravdu srazit sebevědomí, a právě proto většina z nich bez podprsenky nikdy ven nevyjde. Problém ale je že většina žen nosí zcela nevhodnou velikost i typ podprsenky. Kvalitní podprsenka vydrží i několik let, ale nekoupíte ji v běžné konfekci. Naštěstí existují obchody, které se specializují na prodej kvalitních podprsenek. Je ale potřeba počítat s tím že taková podprsenka nebude stát pár korun. Je to investice, do které se rozhodně peníze vyplatí vložit. Na straně druhé jsou tu ženy, které mají menší prsa anebo už jsou po modelaci. Jejich ňadra dobře drží tvar i bez podprsenky, takže není důvod proč by si nemohly vyrazit ven například ve svůdných šatech s hlubokým výstřihem. Část žen se raději vyhýbá některým druhům oblečení, aby nedopatřením nebyla jejich ňadra vidět. Pod některé oblečení se ale podprsenka nosit nedá.

žena podprsenka

Proč je Lifties ideální volbou pro šaty?
Pro tyto případy je dobré mít doma buď neviditelnou silikonovou podprsenku anebo pásky na prsa. Oba výrobky dokážou nahradit klasickou podprsenku a nejsou pod jakýmkoliv oblečením vidět. V případě že nechcete, aby byly vidět bradavky, stačí je přelepit speciálními nálepkami. Tyto výrobky jsou vhodné pro všechny ženy, které chtějí obléknout přiléhavé oblečení s holými zády nebo velkým výstřihem.